dinsdag 14 april 2015

ZIEKE SIMSIM

Onze lieve Simsim is ziek en niet zo een beetje ook.  Het arme beestje heeft meer dan 40 graden koorts. Hangende oogjes, geen eetlust en voelt warm aan. Arme Simsim, het lijkt dan echt alsof ik een ziek kindje heb, dus toch maar even langs de dierenarts geweest.


Ik heb nooit iets met katten gehad, sterker nog – ik zat nooit op mijn gemak bij iemand die een kat als huisdier had. Mijn kinderen vroegen zo ontzettend vaak of ze een poesje mochten maar mijn antwoord was altijd steevast nee! Op een dag kwamen ze tussen het buiten spelen door binnen met 2 kittens in een doosje, een buurvrouw had een nestje kittens en mijn kinderen stonden in de rij om er eentje te kunnen krijgen. Het heeft echt weken geduurd voor ik ze aan durfde te raken. Helaas zijn ze tijdens onze laatste vakantie naar Nederland weggelopen van hun oppasadres.


Dezelfde dag uit Nederland hebben we Simsim gekregen  van onze oppasadres, gemis van onze eerste katten zou altijd blijven want ze waren zo ontzettend lief en trouw, we waren en best verdrietig om, maar Simsim  verdiende ook een kans. Hij is dan ook echt een onderdeel van ons gezin. Nu hij ziek is zijn we ook erg begaan met hem. Hoe vreselijk ik katten vond, zo geweldig vind ik ze nu. 

2 opmerkingen :

  1. Awwwh! Gaat het wel alweer wat beter met hem? Onze kat is ook echt een onderdeel van het gezin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chahrazad, gek hé dat je je zo druk kunt maken om een kat. Vandaag gaat het al weer beter met hem, einde van de dag heb ik weer een afspraak staan bij de dierenarts, ik geloof dat zijn koorts gezakt is maar dat kan de dierenarts beter bepalen. Maar hij eet weer gelukkig!

    BeantwoordenVerwijderen