vrijdag 17 april 2015

#COUNTDOWN RAMADAN

Nog +/- 62 dagen voor de Ramadan inshaa Allah. De tijd vliegt gewoon. Het lijkt alsof we gisteren afscheid hadden genomen van de Ramadan en nu hebben we nog maar 62 dagen te gaan! Allahoemma balighna Ramadan - moge Allah ons de Ramadan laten meemaken. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind het altijd leuk om in alle opzichten het een en ander voor te bereiden voor de Ramadan. 
Van nieuwe doelstellingen tot aan misschien eventuele nieuwe soepkommetjes! Ik denk dat we er vanaf nu best wel mee bezig kunnen zijn.

Ter voorbereiding kun je misschien samen met de kinderen alvast een planning maken voor leuke Ramadan-knutselwerkjes. Het kost namelijk tijd om het een en ander te maken en hoe je eerder je het maakt - des te langer je er plezier van hebt. Vorig jaar had ik met de kinderen een facebook-pagina in het leven geroepen waarop wij onze knutselwerkjes hadden gepresenteerd. Ik zal ze zo nu en dan hier plaatsen.

Afgelopen Ramadan hadden we tules gevuld met dadels en een kaart gemaakt voor alle families. We zijn voor de Ramadan begon langs iedereen geweest om ze te feliciteren.  Om te beginnen wil ik dus alvast weer iets leuks bedenken. Ik had laatst de halve maan schaaltjes laten zien. Die ga ik vullen met dadels, dus dat heb ik al binnen.

Heb je zelf leuke idee├źn laat een reactie achter of stuur een e-mail. 


Tules met dadels
Een knutselwerk hoeft niet perfect te zijn, laat je kind zijn gang gaan.


2 opmerkingen :

  1. Wat lekker creatief. En de tijd vliegt inderdaad, subhannaAllah!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gaat enorm snel, nog 2 maanden? Ik raak in paniek als ik er aan denk lol, ik wil zoveel en er is zo weinig tijd soms.

    BeantwoordenVerwijderen